Voorstellen

Welkom op de site Van Hermara’s Hof!

Wij zijn Mar en Hermien Blok en wij hebben sinds 1996 honden.
Wij zijn gestart met de Grote Munsterlander, waarvan wij er 3 hebben gehad:
Edgar, Falco en Aron.
Edgar was onze 1e hond en door zijn fokker, Siemon de Ruiter, zijn wij met hem gaan werken en zijn we enthousiast geworden voor het veldwerk en het KNJV werk.  We merken al snel dat we beide een hond wilden om mee te werken en Falco kwam  in ons leven.  Falco hebben we als dekreu ingezet en uit het 1e nestje van hem, hij heeft in totaal vijf nestjes mogen verwekken, hebben wij Aron gehouden. Na met onze Grote Munsterlanders veldwerk, KNJV werk en MAP’s  te hebben gedaan merkten wij dat onze passie bij het veldwerk lag en wilden wij ons vooral daarop richten.
Wij hebben toen gekozen voor een ander, in onze ogen meer geschikt ras voor het veldwerk,  de Epagneul Picard.  Onze eerste Picard, Sultan, hebben we geïmporteerd uit Frankrijk. Onze 2e Picard, Ayla, is een pup uit het 1e in Nederland geboren Epagneul Picard nestje.

Met Ayla hebben wij in  september 2018 ons eerste nestje gefokt. Van dit nestje hebben wij 1 teefje gehouden, sinds september 2018 hebben wij  dus 2 Epagneul Picards:
Ayla & Yara.

Naast de “hondenhobby”  ben ik ook creatief bezig. Ik maak houtbrand stukken van o.a. honden, andere huisdieren, jachttafarelen etc.
Zie hiervoor mijn website: http://www.houtbrandcreatieshermien.com